Peet Bakx Graphics

Producten en nieuw werk worden steeds toegevoegd.

CONTEMPORY DIGITAL PRINT ART

ABOUT USWij geloven dat onze vormgeving betekenisvol is vanwege de bedachtzaamheid

van de maker erachter.

Peet Bakx, Grafisch Vormgever. Leerde het vak op het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Vakman in hart en nieren en ruim 25 jaar allround zelfstandig reclameman die alle facetten van het vak beheerst. In zijn reclamestudio te Bergen op Zoom, op De Bergse Plaat wordt zowel visuele expressie, creativiteit als commercie nagestreefd in presentatie van tekst en beeld.


Reeds vele jaren beheerst hij ook het ‘Digital Painting’, schilderen/illustreren m.b.v. de computer. Volgens Peet erg uitdagend en met een bont palet aan mogelijkheden. Hij wil het liefst zichzelf én de computer tot het uiterste drijven! Daarbij worden diverse onderwerpen aangesneden, zowel Commercieel, Non Profit als Vrij werk.

In de fysieke winkel (De Makers van Bergen op Zoom), Lombardenstraat 14, Bergen op Zoom vindt u voorbeelden van deze Digital Prints.


Het is werk, geïnspireerd door beelden en emoties van Bergen op Zoom en omgeving. Het ene werk is stil, subtiel, zelfs sereen, het ander uitbundig en krachtig.


We leveren ook Artwork/Ideeën in opdracht voor bedrijven, instellingen en particulieren. Artwork wat in overeenstemming met u gemaakt wordt. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Peet Bakx Graphics is onderdeel van Bakx Reclamestudio te Bergen op Zoom.


Op deze site zijn diverse voorbeelden te zien, maar om een goede indruk te krijgen kunt u langs komen in onze winkel (Lombardenstraat 14 te Bergen op Zoom) of studio. U bent te allen tijde welkom op onze studio. Ik kan u diverse voorbeelden laten zien van gemaakt werk en ook hoe dat gemaakt wordt.

Belt u even van te voren?

 

JOIN THE NEWSLETTERTwee keer per jaar maken wij een Nieuwsbrief met onze laatste werken.

 
 

Mocht u geïnteresseerd zijn in ons werk? Laat het ons weten, door uw e-mailadres hier links in te vullen en door te sturen. 
U krijgt dan de Nieuwsbrief digitaal toegezonden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren